Sign In

 

 

 

 

 • Isolerende dakelementen

  Isolerende dakelementen

  Het uitgebreide assortiment dakplaten van UNILIN biedt perfecte, hoogwaardige oplossingen voor elke dakisolatie.
  Lees meer

 • http://authoring.unilininsulation.emea.int.grp/Assets/FOTO%20SITE%20NEDERLAND/Toepassingen%20(lijstpagina)/Muur%20isoleren.jpg

  UTHERM isolatieplaten

  Duurzame, lichte PIR isolatieplaten van UNILIN voor dak, spouw en vloer: de oplossing voor elke isolatievraag.
  Lees meer

 • http://authoring.unilininsulation.emea.int.grp/SiteAssets/Inzet-Prefab-Solutions.jpg

  Prefab Solutions

  Vier oplossingen voor geprefabriceerde daken en wanden. UNIFAS, UNIPRE, UNIFIT en UNISIP.
  Lees meer

 

 

UNILIN Productselector

Gebruik de productselector om het juiste dakelement voor uw project te selecteren

 

 

 

 

 

 

 

 

UNILIN staat voor innovatie, betrouwbaarheid en deskundigheid. Ons eigen team van experts voorziet u graag van specialistisch advies. Neem gerust contact ​op voor kosteloos overleg of specifieke productinformatie.​ 

Met meer dan 30 jaar ervaring in isolatie- en dakplaten is UNILIN met recht een isolatie-expert te noemen. Dankzij onze jarenlange expertise en technologische kennis hebben wij het breedste en diepste assortiment in de markt. Vindt u binnen ons assortiment niet de optimale oplossing? Geen probleem, dan leveren wij gewoon maatwerk!

Alle producten van UNILIN worden zowel toegepast in nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Wilt u weten wat andere architecten, aannemers, dakdekkers en woningbouwverenigingen van onze dakelementen en isolatiematerialen vinden? Op referenties delen zij hun ervaringen met u.


 

Informatie voor woningbouwverenigingen​
Informatie voor bouw- en materialenhandel​

UNILIN Insulation biedt een oplossing voor elke isolatievraag. Als specialist in isolatieplaten en dakelementen bieden wij optimale isolatiemethodes die garant staan voor hoge kwaliteit en energiebesparing.

De isolatieplaten van UNILIN zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verzagen en uitstekend te verwerken. De platen zijn verder ongevoelig voor vocht en veroudering en bezitten goede brandwerende eigenschappen. PIR isolatieplaten hebben een hoge druksterkte en zijn daarom geschikt voor zowel plat dak isolatie, spouwisolatie als vloerisolatie.

Het uitgebreide assortiment dakplaten biedt oplossingen voor hellende, getoogde en platte daken maar ook voor ruwbouw dakkapellen​. Een dakelement van UNILIN heeft een hoge isolatiewaarde, goede brandveilige eigenschappen en iseenvoudig te verwerken en monteren.


 

​Informatie voor architecten
Informatie voor aannemers
Informatie voor dakdekkers