Sign In

 

 

 • Verbouwen en Isoleren

  Onze producten zijn niet alleen geschikt voor het isoleren van nieuwbouwprojecten, maar ook perfect toepasbaar voor uw verbouwing, en dit zowel voor het dak, de muur, de vloer als de zolder.

  Hellend dak van buitenaf isoleren met Ecoon-Dakelementen

  Mensen die een dak willen renoveren en isoleren, kiezen er dikwijls voor om alles direct in 1 concept te doen, namelijk het isoleren en afwerken van de binnenkant van hun hellend dak. Onze Ecoon-Dakelementen zijn hiervoor de beste oplossing.

  Een Ecoon-Dakelement is een all-in-one concept waarbij de isolatie, de kepers, het onderdak en de binnenafwerking gecombineerd zijn in één product. Indien u kiest voor dakelementen op een gordingendak waar de kepers in de verticale richting lopen, moet u de bestaande keperstructuur verwijderen. U plaatst de dakelementen rechtstreeks op de gordingen en dit op een verticale manier. De gordingen zijn op hun beurt bevestigd in de dragende muren, de topgevels en/of de dakspanten. De kepers die normaal in het gordingendak zitten, heeft u dus niet meer nodig.

  Lees meer over de voordelen van een Ecoon-Dakelement

  Heeft u een spantendak dat uw wenst te verbouwen met Ecoon-Dakelementen? Ook hier bieden we de mogelijke isolatie oplossingen. Belangrijk te weten is dat u op een spantendak, de Ecoon-Dakelementen horizontaal dient te verwerken.

  dakelement nieuwbouw  dakpaneel renovatie

   

  Hellend dak langs buiten isoleren met UTHERM PIR isolatieplaten

  U wenst uw dak te isoleren langs buiten, maar u ziet een verbouwing waarbij de kepers moeten weggehaald worden niet direct zitten? Of u heeft geen onderdak en kan daardoor niet van binnenuit isoleren? Dan bieden wij met Sarking Plus de oplossing.

  langs buiten isoleren sarking isolatieplaten

   

  Hellend dak van binnenuit isoleren

  Het is bij een renovatie niet altijd noodzakelijk de dakbedekking te verwijderen. U kunt ook de binnenkant van het hellend dak isoleren. Hiervoor hebben we twee mogelijke oplossingen: UTHERM wall en RENOTHERM.

  Met RENOTHERM kunt u zelfs de zoldervloer isoleren. Beide oplossingen vereisen wel een onderdak. Als u geen onderdak heeft, kunt u immers op langere termijn waterschade krijgen. Indien u geen onderdak heeft, kun u opteren voor een dakelement of voor de Sarking Plus oplossing.

  isolatie zolder   isoleren en afwerken

   

  Isoleren van spouwmuur, vloer of plat dak

  Ook voor de renovatie en isolatie van uw vloer, spouwmuur of plat dak bieden wij een product aan: UTHERM FLOOR, UTHERM WALL en UTHERM ROOF

  plat dak UNILIN spouwmuur isolerenvloer isoleren

   

   


 

 

 

 

UNILIN geeft advies

U wenst meer info op maat van uw project?

 

 

 

 

 • Contatti