Sign In

 

 

 

 

 • plat dak isolatie unilin bedrijf

  Realisatie UNILIN division panels

  ​​UNLIN isoleert met UNILIN

 

 

 • Realisatie UNILIN division panels

  ​UNILIN, division panels , gesitueerd in Wielsbeke kiest voor de isolatie van het plat dak van hun nieuw bedrijfsgebouw uiteraard voor UNILIN isolatieplaten.

  De isolatieplaten UTHERM ROOF PIR M met een tweezijdig gemineraliseerd glasvlies zijn gemaakt uit PIR schuim en zijn recht aan de 4 zijden voor een makkelijke montage. De platen zijn beschikbaar in een dikte van 30 tem 140mm.  Voor de 22000m2 plat dak  van dit nieuwe gebouw is een dikte van 90mm gebruikt. Bovenop de isolatieplaten is gekozen voor een mechanisch bevestigde dakbaan in TPO. De plaatsing en afwerking van het dak is in verschillende fases verlopen gezien het groot aantal m2.

  De uitvoering van het dak gebeurde door Mutec

  Mutec kiest vooral voor Unilin omdat beide partijen voor een langdurig partnerschip hebben gekozen.  Dit partnership houdt  onder andere in dat er gewerkt wordt met forecasts, die er voor zorgen dat de isolatie tijdig geproduceerd kan worden en zo tijdig op de werven geraakt.  Ook zijn er ontwikkelingsprojecten lopende, waarin Mutec en Unilin samen nadenken over dakopbouwen, speciale formaten van isolatieplaten en bevestigingstechnieken.  Last but not least, ook de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding doet Mutec kiezen voor de Utherm roof isolatieplaten van UNILIN, divison insulation.


 

 

 • mutec

  isolatieplaten

  bedrijfsgebouw

  utherm roof pir m

  pir schuim

  bedrijfsgebouw

  dakelementen

  mutec